Sposób przygotowania

Fasolę umyć i namoczyć na kilka godzin w przegotowanej letniej wodzie. Następnie ugotować w tej samej wodzie z dodatkiem pokrajanego w kostkę boczku. Do miękkiej fasoli dodać drobno pokrajaną kiełbasę. Posiekaną cebulę podsmażyć w tłuszczu, dodać mąkę i zasmażką doprawić potrawę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie..
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo dobre danie ,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne danie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajne na obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !