Sposób przygotowania

Z WYŻEJ WYMIENIONYCH SKŁADNIKÓW PRZYGOTOWUJEMY ZALEWĘ. NA 1 LITR WODY DODAJEMY 2 ŁYŻKI SOLI I 1 ŁYŻECZKĘ SOLI CZOSNKOWEJ. DOBRZE MIESZAMY ABY ROZPUŚCIŁA SIĘ SÓL. DODAJEMY W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI WODY LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE. DO TAK PRZYGOTOWANEJ MARYNATY WKŁADAMY MIĘSO I MOCZY W NIEJ 3 DNI W CHŁODNYM MIEJSCU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    aromatyczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    oj pyszne mięsko jest z takiej marynaty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    3 dni?sporo,musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    ciekawy przepis chętnie z niego skorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !