Sposób przygotowania

Cebulę obieramy, kroimy w piórka, skrapiamy sokiem z cytryny i delikatnie ugniatamy w miseczce, przykrywamy talerzykiem i odstawiamy, by się przemacerowała.
Arbuza kroimy w plastry, miąższ odkrawamy nożem od skórki, oczyszczamy z pestek, kroimy w kostkę i wkładamy do salaterki.
Na arbuzie układamy warstwę cebuli, a następnie pokrojony w kostkę ser feta.
Sałatkę posypujemy posiekaną natką pietruszki i skrapiamy oliwą. Wstawiamy na 30 minut do lodówki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !