Sposób przygotowania

Wodę , cukier, kakao i margarynę podgrzewamy, aż wszystkie składniki się połączą. Lekko studzimy, herbatniki 400 gram drobno kruszymy, orzechy siekamy, do masy dodajemy mleko w proszku i dokładnie ucieramy tłuczkiem. nastepnie dodajemy herbatniki, rodzynki i orzechy. Dokładnie mieszamy. Pozostałe herbatniki kruszymy ale niezbyt drobno , dodajemy do masy , mięszamy. Do formy wyłożonej folią przekładamy masę. dokładnie ugniatamy. odstawiamy do zastygnięcia na ok 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tez taki robię czasami
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !