Składniki:
papryka żółta | 1/2 |
awokado | 1/2 |
nori | 3-4 płaty |
wasabi | odrobina |
sos sojowy | do smaku |
ryż do sushi | 220 g |
zaprawa do ryżu | |
ocet ryżowy | 75 ml |
cukier | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 300 (źródlana) |
papryka żółta | 1/2 |
awokado | 1/2 |
nori | 3-4 płaty |
wasabi | odrobina |
sos sojowy | do smaku |
ryż do sushi | 220 g |
zaprawa do ryżu | |
ocet ryżowy | 75 ml |
cukier | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
woda | 300 (źródlana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: