Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Odmierzam pożądaną ilość ryżu. Dokładność w odmierzaniu składników jest ważna.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne sushi
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam, ale jak tak patrze to z chęcia bym spróbowała:)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam sushi ! W wersji wegańskiej także :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    A ja wszystko kupiłam do sushi,ale jakos nie moge się do nich zabrać
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta - w sumie sushi szybko się robi. Ryż można przygotować z rana bo i tak ma być zimny. W południe pójść rybkę świeżą kupić. I na obiad jak znalazł będzie. Wprawę w zawijaniu bardzo się szybko ma. A jak się więcej zrobi następnego dnia też będą smaczne. Byle rybka była surowa i świeża, te z wędzonych przechodzą ryż smakiem :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    dobry przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Rewelacja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam sushi
  • 1
    original
    Opublikowano

    zolzica

    też robię :) polecam zakup marynowanej tykwy, fajnie komponuje się praktycznie ze wszystkim :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    zolzica

    też robię :) polecam zakup marynowanej tykwy, fajnie komponuje się praktycznie ze wszystkim :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedługo będę uzupełniał zapasy nori, sosu, wasabi i ryżu także pomyślę o tykwie :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda bardzo smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam i czasami robie tez w domku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nigdy nie jadłam sushi. Takich z surową rybą nawet nie mam ochoty spróbować. Ale tak przygotowane jak Twoje bezrybne z chęcią bym skosztowała.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !