Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selerowe łódeczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 4 szt
twaróg 10 dag
śmietana kremówka 3 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżka
papryka czerwona 1 szt
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: selerowe łódeczki

seler oczyścić umyć pokroić ukośnie na 12 kawałków paprykę opłukać pokroić w cienkie paseczki twaróg wymieszać ze śmietaną przyprawić na pikantnie papryką solą oraz pieprzem przygotowany farsz przełożyć na kawałki selera obłożyć paskami papryki gotowe łódeczki udekorować natką pietruszki i oprószyć papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak