Sposób przygotowania

Masło, cukier , mleko i kakao rozpuszczamy i gotujemy chwilę na małym ogniu. Studzimy lekko, wrzucamy okruszki biszkopta, dodajemy krople miętowe i dokładnie mieszamy. żeby masa była bardzo gęsta, tak, by można w niej postawić łyżkę.
Wstawiamy masę do lodówki na 2-3 godziny i potem toczymy z niej kulki, wstawiamy z powrotem do lodówki, żeby zastygły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne,też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bajeranckie te bajaderki :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super te bajaderki się prezentują:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny przepis !
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodziutkie małe co nieco pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !