Sposób przygotowania

Filety lekko rozbić posolić i popieprzyć. Pieczarki, cebulę drobno pokroić i przesmażyć . Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Naczynię żaroodporne wysmarować tłuszczem, ułożyć piersi na które nałożyć pieczarki połowę krążka ananasa i posypać serem. Piec około 30 min w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam to lubię
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    filet z ananasem ...jak najbardziej....
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne, lubię takie połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !