Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie z boczkiem i serem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
boczek 150 g
ser żółty 150 g
pomidorki koktajlowe

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie z boczkiem i serem

Szynkę i ser pokroić w drobniutką kosteczkę. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty, nałożyć nadzienie. Następnie ułóży na blaszce. Piec 15-18 minut w temp. 200*C. Podawać z kechupem. Dobre na ciepło i zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gottrina 04.02.2012 15:20
bardzo smacznie
mikrusiak 04.02.2012 14:46
super pomysł...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak