Sposób przygotowania

Kapustę kroimy w paski, dodajemy pokrojonego ogórka i świeże papryki, solimy . Po 15 min dodajemy pokrojone papryki konserwowe i jabłko, doprawiamy pieprzem i bazylią, polewamy sosem winegret i mieszamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda wybitnie smacznie :) zdrowo...chyba się skuszę i wypróbuję...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    papryka fajnie się komponuje w sałatkach
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pekińska z papryką zawsze dobrze wychodzi...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    uwielbiam takie pyszne sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !