Sposób przygotowania

Usunąć z kwiatów słupki. Wypełnić każdy kwiat kawałeczkiem mozzarelli i anchois. W misce wymieszać make, szczyptę proszku i soli, dodać zmrożone piwo.Uwaga aby nie pozostawić grudek. Zamaczać kwiaty w cieście i wrzucać na rozgrzany olej.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Bardzo fajny przepis. Chciałabym zobaczyć jak wyglądają po przygotowaniu, ale to musze zrobić sama :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    nie jadłam nigdy, ale przepis rzeczywiście ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    nie jadłam jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy nie próowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    świetne=)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to coś nowego,takiego dania jeszcze nie jadłam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    też nie jadłam tylko zawsze czekam kiedy w końcu będzie duża cukinia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo ciekawy przepis nie wiem czy miałabym odwagę spróbować takich kwiatków :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !