Składniki:
płaty śledziowe solone | 50 dag |
cebula biała | 2-3 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier kryształ | 2 1/2 łyżeczki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuk |
płaty śledziowe solone | 50 dag |
cebula biała | 2-3 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier kryształ | 2 1/2 łyżeczki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
woda | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: