Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada
majeranek
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Margarynę mieszamy w garnku z 2 łyżkami wody i rozpuszczamy dodajemy czekoladę i mieszamy na małym ogniu uważając aby się nie przypaliło bo będzie gorzkie i aby się nie zagotowało wystarczy tylko jeden PYK bo będą grudki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 27.05.2012 11:40
czekolada, 1 tabliczka masło( nie majeranek błąd się wkradł) 2 łyzki woda 1 kieliszek
agata1722
agata1722 09.03.2012 17:37
i ja na pewno wykorzystam
msmariusz 03.02.2012 23:37
zapisany przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak