Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Polędwiczkę dokładnie czyścimy, płuczemy, kroimy w cienkie paski. Marynatę mieszamy z kilkoma łyżkami oleju, zalewamy mięso, dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej 3-4 godziny. Marchew, cukinię, pieczarki i cebulę obieramy, paprykę pozbawiamy gniazda nasiennego. Wszystkie warzywa dokładnie płuczemy, pieczarki kroimy w cienkie półtalarki, cebulę w piórka, kiełki odsączamy z zalewy, wszystkie pozostałe warzywa kroimy w cienki długie słupki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nieźle to wykombinował
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !