Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

chude mięso pokroić w kostkę i obsypać solą peklującą dobrze wymieszać odstawić do lodówki na drugi dzień


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    lubimy takie cuda
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czy to ma być na surowo?
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe, metka cebulowa w luksusowym wydaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    na surowo i z jajkami też surowymi? to się nadaje, ale na kotlety albo do upieczenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jemy na surowo i Żyjemy. Tatar też jest surowy a porcję szykuję na jeden raz
  • 0
    pokaz_obrazek
    Opublikowano

    Android

    z kilograma mięsa na jeden raz??? a poza tym NIKT nie jada surowej wieprzowiny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to porównanie do tatara nietrafione!!!!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !