Sposób przygotowania

Mięso pokroić w grubą kostkę. Następnie lekko rozbić. Doprawić solą, pieprzem, obficie posypać przyprawą do kurczaka. Obsmażyć. Przełożyć do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Koperek posiekać a cebulę pokroić w kostkę. Do śmietany dodać ser, cebulę, koperek, doprawić. Sosem zalać mięso. Piec ok. 30 min w temp. 200st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    musi byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    wygląda smacznie:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robiłam kiedyś podobnie i wyszło przepysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    smaczne danie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak z koperkiem to na pewno pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !