Sposób przygotowania

Płaty śledziowe kroimy na kawałki, cebulę w cieniutkie krążki, ogorka w plasterki, wszystko razem mieszamy i polewamy oliwą odstawiamy na 10-15 minut. podajemy z ziemniakami z wody.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    śledzik i ziemniaczki, super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piątkowe danie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piątkowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    dla mnie śledzik smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jak to mawia moja siostra, a ze śledzia to najlepsza cebulka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !