Sposób przygotowania

wymoczone śledzie kroimy na dzwonka, cebulę w piórka, jabłko i ogórki w talarki. Do wiadereczka np. po serku, wkładamy warstwami cebulę, śledzie, ogórki i jabłko, każdą warstwę posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Olej mieszamy z wodą po ogórkach i zalewamy śledziki przykrywamy wieczkiem i trzymamy w lodówce 24 godziny, po tym czasie nabiorą już wspaniałego aromatu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a jutro jest śledzik.....i te pyszności gotowe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    a do tego bardzo smaczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajny przepis z tymi ogóreczkami i zalewą
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i mnie się bardzo podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    polecam wszystkim :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !