Sposób przygotowania

Dwie kromki chleba smarujemy masłem, kładziemy wedlinę i żółty ser w takich ilościach jak chcemy. Pzykładamy drugimi kromkami chleba. Gotowe kanapki wkładamy do opiekacza i zapiekamy. Gotowe tosty jemy z ketchupem lub majonezem.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiamy je :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    też je uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczbne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajne i dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sam robie, ale wole z chlebem tostowym , polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też wolę z chlebkiem tostowym,można improwizować i każdy taki tost jest inny
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszny taki przypieczony chlebek a jeszcze z dodatkami....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    często robimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    czesto robie kanapki z opiekacza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jak nie mam chleba tostowego to też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jak nie mam chleba tostowego to też tak robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja chętnie zjem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !