Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka "po grecku"
Podawać z ryżem ugotowanym na sypko, albo jako przystawkę w skorupkach waflowych.
fasola biała | 1 szkl |
cebula | 3 szt. |
marchew | 4 szt. |
przecier pomidorowy | 3 łyżeczka |
miód | 1 łyżeczka |
kardamon | 2 szt. |
Goździki całe Prymat | 1 szt. |
olej słonecznikowy | 2 łyżka |
woda | 1 szkl. |
sól | do smaku |
imbir świeży | 1 plaster |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: