Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę pekińską kroimy w grubsze, ale niezbyt długi kawałki. Pieczarki myjemy, duże kroimy na krzyż na 4 częsci, natomiast małe przecinamy jedynie na pół.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    swietny pomysl. musze wypróbowac:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajny pomysł na sałatkę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry pomysł na sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !