Składniki:
mielone mięso | 50 dag |
jajko | 3 szt |
cebula | 3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
makaron | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
bulion mięsny | 1/2 l |
mielone mięso | 50 dag |
jajko | 3 szt |
cebula | 3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
makaron | 30 dag |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
bulion mięsny | 1/2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: