Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w cieście na sposób japoński

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1 szt
cebula 2 szt
papryka konserwowa 1 szt
ogórki konserwowe 1 szt
oliwa 1 łyżka
mąka 1 łyżka
woda 1 łyzka
jajko 1 szt
olej 1 łyżka
ocet 2 łyzki
sól 1 łyżeczka
koncentrat pomidorowy 200 dag
ostry keczup 2 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: panga w cieście na sposób japoński

wymieszać składniki na ciasto na głębokim tłuszczu smażyć małe kawałki ryby maczane w cieście skłądniki zalewy zagotować rybę i warzywa układać warstwami w salaterce zalać gorącą zalewą i zostawić do schłodzenia na noc podawać z pieczywem udekorowane cytryną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak