Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

matiasy saute

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 1 szt
cytryna 1 szt
koperek 1 łyżki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 1 łyżka
masło 1 łyżka
bułka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: matiasy saute

filety śledziowe osączyć z zalewy i opłukać pod wodą następnie znów osączyć na sicie można je pokroić na mniejsze kawałki ale też można zwinąć każdy płat śledziowy osobno następnie wyłożyć na talerz udekorować posiekanym koperkiem oraz pokrojoną na plasterki cytryną na koniec posypać kolorowym pieprzem bułkę pokroić na kromki i podpiec je w tosterze jeszcze ciepłe kromki posmarować masłem i podawać wraz ze śledziami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak