Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki obieramy i kroimy w dość cienkie talarki, zalewamy gorącą wodą, wsypujemy sól i gotujemy tak aby były miękkie ale nie mogą się rozpadać. Ziemniaki odcedzamy i przelewamy zimną wodą.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najlepsze takie domowe jedzonko...dla mnie z kefirem możesz podać...hehhee
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    też lubie z kefirem, ale to mięsko było wyjątkowo smakowite - przepis dodam jutro :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !