Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyki z watróbki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka 50 dag
boczek 20 dag
pieczarki 20 dag
sól, pieprz do smaku
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z watróbki

wątróbki podzielić na połowy boczek pokroić w grube plastry pieczarki pokroić na pół na szpadki nadziewać na zmianę pieczarki boczek wątróbkę wątróbkę i pieczarki posmarować olejem i wstawić do piekarnika i piec ok 10 minut można podawać z ryżem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak