Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 12 plastrów
pieczarki 50 dag
jogurt gęsty 2 łyżki
musztarda do smaku
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z szynki

Pieczarki myjemy, obgotowujemy 10 minut w osolonej wodzie, następnie ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jajka obieramy, ścieramy na tarce. Oba składniki łączymy, dodajemy jogurt, całość doprawiamy solą, pieprzem i musztardą. Tak przygotowaną sałatkę nakładamy na plastry szynki i zwijamy w ruloniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 30.12.2013 10:27
Bardzo dobre
smakoszek 26.03.2013 22:09
świetna przekąska
Seba 17.01.2013 09:42
świetne
Wafelek2601 23.08.2012 12:39
Pyszne
kate.500 29.04.2012 01:18
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak