Sposób przygotowania

Kromki chleba obsmażyć na patelni. Jeśli są zbyt duże wyciąć krążki wielkości kotleta. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Pomidora umyć, pokroić w plastry. Ogórki pokroić wzdłuż ogórka na plastra. Pieczarki obrać, pokroić w duże plastry, przesmażyć na maśle. Posolić. Kotlety jeśli zimne, podgrzać i ułożyć na kromkach chleba. Na kotlet kładziemy ser i pieczarki, szczyptę cebuli, ogórki, majonez, pomidor, szczypta cebuli, sól, pieprz i ketchup. Kolejność można zmieniać. Przykrywamy kromką chleba.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajny pomysł, ale trochę tłusto wyglądają :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !