Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z kozim serem i tapenadą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki czarne
kapary
anchois
bruschetta
szynka szwarcwaldzka
ser kozi
koperek
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z kozim serem i tapenadą

Czarne oliwki ,anchois i kapary z odrobina oliwy miksujemy na masę . Bruschette kroimy smarujemy oliwą i grillujemy na patelni .Grzankę smarujemy pastą ,Nakładamy plasterek szynki i plasterek sera koziego.Ozdabiamy koperkiem i sałatą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 03.02.2012 06:45
podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak