Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mąkę pszenną przesiać. Zrobić wgłębienie po środku, dodać pokruszone drożdże, wodę, maślankę i łyżeczkę cukru. Delikatnie przemieszać i pozostawić na 15 minut. Po tym czasie dodać pozostały cukier, jajo i roztopione masło. Zagnieść gładkie ciasto.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ładniutkie pączki, w sam raz na tłusty czwartek
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    mniam mania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pycha!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Poproszę do kawki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    ale smaczniusie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    po amerykańsku :o)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !