Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Upieczony biszkopt ( u mnie biszkopt rzucany ) przekroić na dwa blaty.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    ciekawy pomysł na zagęszczanie masy kajzerkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    tak ciekawy pomysł z kajzerkami
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takiego kremu jeszcze nie miałam okazji skosztować, ale z chęcią bym posmakowała.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    jest na prawdę pyszne , a najlepsze po dwóch dniach , o ile doczeka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda przepysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie robiłam takiej masy, ciekawe jak smakuje?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    kajzerki w ogóle nie czuć w smaku, jest bardzo smakowity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    wygląda apetycznie
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ładnie wygląda a ta masa interesująca
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !