Sposób przygotowania

Kapustę pekińską kroimy drobno. Jajka po ugotowaniu na twardo obieramy ze skorupek i kroimy w ćwiartki. Pomidora kroimy w ósemki. Oliwki kroimy na pół. W salaterce układamy kapustę pekińską. Na wierzchu układamy jajka, pomidorka, oliwki. Oliwę z oliwek mieszamy z solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. Całość oprószamy delikatnie mielonym pieprzem kolorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Bardzo ładnie się prezentuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    bardzo ładnie to wygląda :)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no prezentuje sie znakomiecie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł na lekką kolację, pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna, lekka kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !