Sposób przygotowania

Banany dokładnie myjemy i osuszamy. Zawijamy w folię aluminiową , do foli wkładamy po łyżce masła. Grillujemy ok 10 min. Gotowe banany obieramy ze skórki i nakładany na nie dżem z czarnych porzeczek oraz posypujemy płatkami migdałowymi. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny deser.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze nie próbowałam ale warto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    interesująca propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno super smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !