Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na oleju, doprawić solą i pieprzem. Dodać je do mięsa. Dodać też jajko i 3 łyżki bułki tartej, wymieszać. W razie potrzeby doprawić jeszcze solą i pieprzem. Z mięsa formować kotleciki i obtaczać je w bułce tartej. Smażyć na oleju na rumiano.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też często takie robię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z nadziewanych kotletów najabrdziej te lubie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    robię podobnie są bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Podoba mi się ten przepis
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    mielone na różne sposoby lubię i smażę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !