Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotleciki rybno jajeczne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
kostki z morszczuka 3 szt
jajko 2 szt
cebula 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kotleciki rybno jajeczne

rybę rozmrozić umyć skropić sokiem z cytryny i odstawić na 30 minut następnie zmielić ugotowane jajka cebulę i rybę otrzymaną masę dokładnie wyrobić z surowymi jajkami i tartą bułką doprawić solą i pieprzem uformować kotleciki smażyć na rozgrzanym tłuszczu po 10 minut z każdej strony podawać z surówką i dipem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 20.02.2012 11:43
z jajkiem jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak