Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłka z żurawiną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1
ser pleśniowy 4 plasterki
żurawina 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłka z żurawiną

Jabłko obrać, przekroić na pół, wykroić gniazda nasienne. Na połówkę jabłka położyć 2 plasterki sera. Zapiekać 5 minut w temp. 180 stopni C. Po wyjęciu z piekarnika na każdą połówkę nałożyć żurawinę. Podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak