Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

canelloni a la krokiet

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
mięso mielone
cebula
czosnek
canelloni
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: canelloni a la krokiet

kapustę ugotować,odcedzić,odcisnąc.Na oleju podsmażyć czosnek i cebulę dodać mielone mięso,przyprawić solą i pieprzem,dodac kapustę,podsmażyć chwilę.Makaron wrzucic na wrzątek pogotowac 5 minut,odcedzic,przelać zimną wodą.Rurki makaronowe nadziewac farszem mięsno-kapusscianym,panierować w jajku i bułce,smażyc ze wszystkich stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 25.05.2012 21:31
pomysłowy makaron
Norgiusz 11.05.2012 09:25
super
AGNIESZKA144 05.05.2012 10:23
muszę spróbować ale zapowiada się smakowicie
hastalavista 18.02.2012 09:55
świetny pomysł
caralajna 05.02.2012 09:01
fajne
Margo1 03.02.2012 09:27
fajnie wyglądają
IZABELA29 03.02.2012 09:17
smaczne danie
staropolanka5 02.02.2012 21:04
ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak