Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolorowa przekąska koktajlowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 400 dag
sól 1 łyżki
pieprz 1 łyżeczka
jaja 2 szt
mąka pszenna 2 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 dag
parmezan 50 dag
mieszane pilke 1 słoiczek
tymianek 1 łyżeczka
czosnek 1 szt
sól 1 łyżeczka
wykałaczki 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kolorowa przekąska koktajlowa

rybę rozmrozić umyć pokroić na kawałki każdą porcję natrzeć solą pieprzem tymiankiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem panierować w mące jajku i w bułce wymieszanej z parmezanem smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor gotową pangę dekorować piklami i nadziać na wykałaczki podawać z dipem czosnkowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak