Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić z masłem. Mąkę wymieszać z cukrem i proszkiem do pieczenia. Wystudzoną czekoladę dodać do mąki, wbić jajko i bardzo dokładnie wymieszać. Na koniec dodać dwie garście pestek granatu.

Do foremek włożyć papilotki, wypełnić masą do 2/3 wysokości. Piec 25 minut w temperaturze 180 st. Babeczki są mokre w środku, dlatego z foremek można je wyjąć dopiero po zupełnym wystudzeniu. Na wierzch można posypać jeszcze pestkami granatu.

Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie wyglądają
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra, jestem wielką fanką pestek granatu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wyglada rewelacyjnie, bardzo wyszukane ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    cudowne są :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !