Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy w całości, obieramy, studzimy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz , dodajemy mąkę i smażymy robiąc rumiana zasmażkę. Dodajemy do niej buraczki, jak masa jest za gęsta, możemy dodać troszkę wody. Podgrzewamy i doprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Mogłabym jeść codziennie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne,lubię takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię takie buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !