Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piklantny bulion rybny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 łyżki
ziele angielskie 1 łyżki
chili 1 szt
Sól ziołowa jodowana Prymat 1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat 1 łyżeczka
ryba 1 (morska)

Przepis i sposób przygotowania na: piklantny bulion rybny

filety natrzeć solą i pieprzem oczyścić włoszczyznę pokroić w plastry ryby włożyć do garnka dodać pokrojone warzywa ziele angielskie listek laurowy zalać litrem wrzącej wody zagotować zmniejszyć płomień na wolnym ogniugotować jeszcze przez ok 20 minut przyprawić do smaku solą ziołową chili i pieprzem kolorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak