Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno.Żółtka utrzeć z cukrem,mąką, orzechami i proszkiem do pieczenia.Wlać olej i oranżadę.Dodać białka.Podzielić całość na dwie części.Do jednej dodać kakao.Nakładam po 2 łyżki na przemian do formy aż się ciasto skończy. Formę smaruję tłuszczem i wykłada papierem do pieczenia. Piekę w nagrzanym piekarniku w temp. 180 stopni przez ok.45 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak warstwy skalne w skorupie ziemskiej.. podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię takie smaki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    jejuś, tak dawno nie jadłam.. kiedys jak siostra mieszkała w domu ze mną, zawsze ją robiła , za to jA ZŁADAŁAM;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    z oranżadą nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja zamiast oranżady daje wodę gazowana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !