Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula nadziewana mięsem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 2
mięso mielone 100 gram
groszek zielony 2 łyżki
ser żółty 2 łyżki
papryka 1/2
jajko 1
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: cebula nadziewana mięsem

Cebulę obrać. Przekroić na pól. Obgotować przez minutę w wodzie. Wydrążyć środki, pociąć je w kostkę i smażyć na oleju. Cebulę wymieszać z mięsem, jajkiem, przyprawami. Na koniec zielony groszek i papryka. Farszem napełnić połówki cebuli. grillować przez 20minut. Na koniec posypać serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 01.09.2012 12:15
super pomysł
luki1984 15.08.2012 20:20
ciekawy pomysł
luki1984 15.08.2012 20:20
ciekawy pomysł
luki1984 15.08.2012 20:20
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak