Sposób przygotowania

Filety pokroiłam na kawałki, skropiłam sokiem z cytryny. Po 15 minutach posypałam solą i pieprzami. Mąkę , przyprawę do ryb i zioła wymieszałam na talerzyku, w proporcji – 1 część mąki do 1 przypraw. Obtaczałam ryby w panierce i smażyłam na posmarowanej cienko olejem patelni ceramicznej z obu stron po klika minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra rybka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !