Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na stolnicy wysypujemy mąkę oraz ser biały (niemielony), wbijamy1 całe jajko oraz 1 żółtko, wlewamy rozpuszczone i ostudzone masło. Do śmietany dodajemy proszek do pieczenia i dokladnie mieszamy – dodajemy do pozostałych składników razem ze spirytusem.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    A ile tego twarogu bo zapomniałaś napisać? Oponki pierwsza klasa.
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    a byłam pewna że napisałam :) dzięki za komentarz - zaraz edytuję:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie oponki to jest prawdziwy skarb. Jasno opisany proces przygotowania dania pozwali je wykonać każdemu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !