Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka ugotować w wodzie na wywarze z przypraw: gałki muszkatołowej, liścia laurowego, cebuli w ilości 2 sztuk pokrojonej, czosnku. Przy końcu dodać majeranek i natkę pietruszki- wszystkie witaminy przenikną w głąb mięska.


Kapustę pekińską, jej połowę- (mała sztuka) poszatkować i wymieszać z pokrojoną, ugotowaną piersią, papryką, papryczkami, fasolą, ugotowanym makaronem, majonezem, przyprawić pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być bardzo smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    szkoda że nie ma zdjęcia ale na pewno wspaniale wygląda i smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAJA3

    ciekawa sałatka i apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna sałatka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    chetnie sprubuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Fajny skład tej sałatki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł na sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się dobór składników.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !