Sposób przygotowania

Brokuł, kalafior oczyscic opłukać.Marchewke umyc, obrać, opłukać.Warzywa zetrzeć na tarce, wymieszac z tarta bułka, mąka z ciecierzycy, przyprawic do smaku solą.dodać posiekana natke pietruszkii tyle wody, by powstała gęsta masa.Formować z niej kuleczki o srednicy 3 cm.W garnku rozgrzać duża ilosc oleju.Wrzucic kulki .Smazyc na złoto brazowy kolor.Kulki wyjąć i osączyć z nadmiaru tłuszczu .Podawać przestudzone

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    bardzo lubie dania warzywne, bede probować, zapowiada sie smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    zdrowe lecz przez moje latorośle niejadalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    super pyszne:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    super pomysl!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !