Sposób przygotowania

JOGURT I MAJONEZ MIESZAMY W KUBECZKU TAK ABY POWSTAŁ JEDNOLITY SOS DODAJĄC DO SMAKU SOLI I PIEPRZU. ODSTAWIAMY. PŁATY ŚLEDZIOWE MYJEMY POD BIERZĄCĄ WODĄ I KROIMY W KOSTKĘ. CEBULĘ OBIERAMY I TEŻ KROIMY W KOSTKĘ. DODAJEMY JĄ DO POKROJONYCH ŚLEDZI. ANANASA ODSĄCZAMY Z ZALEWY I RÓWNIEŻ KROIMY NA KAWAŁKI. ODSĄCZAMY KUKURYDZĘ Z ZALEWY I RAZEM Z ANANASEM DODAJEMY DO ŚLEDZI Z CEBULĄ. DOKŁĄDNIE MIESZAMY SAŁATKĘ. WYMIESZANĄ POLEWAMY PRZYGOTOWANYM WCZEŚNIEJ SOSEM I DELIKATNIE MIESZAMY. ODSTAWIAMY DOLODÓWKI. SAŁATKA JEST NAPRAWDĘ PYSZNA.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna, pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja nie przepadam za sałatkami śledziowymi, ale ta brzmi smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    świetna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !