Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety schabowe faszerowane szpinakiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlet sachabowy 1
szpinak 20 dkg
ząbki czosnku 3
bazylia
oregano

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety schabowe faszerowane szpinakiem

schab opruszamy solą i pieprzem. szpinak płuczemy i mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. kotleta rozbijamy i smarujemy go masą szpinakową. posypujemy bazylią, oregano. Kotlet zawijamy w folię do pieczenia i p0ieczemy 20 minut w temperaturze 22 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak